De filmhit De Marathon veroverde reeds vele harten en is vertaald naar een musical die de 'must-see' van het seizoen wordt genoemd. Herkenbaar, tragikomisch en oer-Hollands. Voor én door gewone mensen, en met muziek van Thomas Acda.

Gerard, Nico, Kees en Leo – vier Rotterdamse garagemonteurs – sleten tot voor kort hun dagen met moorkoppen, bier en klaverjassen. Als Gerard's garage failliet dreigt te gaan, komen de totaal ongetrainde mannen op het lumineuze idee om gesponsord de marathon van Rotterdam te lopen.  De vier gaan vol in training onder leiding van hun collega en oud-marathonloper Yusuf, maar onderweg blijkt meer op het spel te staan dan alleen finishen.

De Marathon is een ontroerende musical vol humor over vriendschap, liefde en de sores van vier underdogs met het hart, maar vooral de tong, op de juiste plek.

De Marathon is in De Vest te zien op zaterdag 4 en zondag 5 november. Speciaal voor deze avond is er in Grand Café Klunder een razendsnel 3-gangen menu. Meer info op theaterdevest.nl.

Op 5 november is er vanaf 19:30 uur 'voorspel in 300 seconden' in de foyer. Zet een zandloper op je tafeltje en een spreker komt voorbij om in 300 seconden een verhaal te vertellen rond de thematiek van de show. Deze keer is te gast de Rotterdamse schrijver Ernest van der Kwast.
Pin It
Bekeken: 2646x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/