Een geluk bij een ongeluk voor een automobiliste in Alkmaar. Toen een auto haar zondagavond vol in de flank ramde, kantelde haar voertuig en kwam nog op de oever van het Noordhollands Kanaal tot stilstand.

De vrouw reed met haar zoon over de Helderseweg, toen er plotseling een automobilist uit een uitrit kwam. Hij zag haar auto over het hoofd en botste tegen de zijkant.

Door de klap kantelde de auto, schoot enkele meters door en kwam een paar meter van het water in het gras tot stilstand. Volgens getuigen is geen van de betrokkenen gewond geraakt. Beide auto's zijn door een berger opgehaald.
Pin It
Bekeken: 2472x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/