Aan de oever van de Hoornse Vaart in Overstad, op een steenworp afstand van het centrum van Alkmaar, verrijst vanaf volgend jaar een nieuwe woonwijk. Bot Bouw uit Heerhugowaard gaat hier het project de Hollandse Tuin bouwen: 64 eengezinswoningen met tuin, waarvan een deel aan het water. De verkoop start maandag 6 november in Hal 25.

De Hollandse Tuin krijgt zes typen eengezinswoningen met vele mogelijkheden tot uitbouw door de woningconfigurator ‘Mijn Eigen Gerijde Huis’ van Bot Bouw. De huizen zijn ontworpen door Architectenburo Min2 in Bergen. De wijk krijgt vele kleurrijke bomen en groene hagen. Markant wordt het centrale plein aan het water met een grote vlonder en uitzicht over de Oudorperpolder.

Directeur Gem Bot is trots dat zijn bedrijf dit project mag gaan bouwen. "Zulke grote eengezinswoningen met tuin, zo dicht bij het centrum vind je niet gauw. We verwachten dan ook grote belangstelling. Dit is een fantastische impuls voor Overstad.’’

De verkoopmanifestatie wordt 6 november gehouden van 18:00 tot 20:00 uur in Hal 25 aan de Pettemerstraat. Meer informatie over het project staat op hollandsetuinalkmaar.nl.
Pin It
Bekeken: 3532x