Snackhouse Lobo is dit jaar als 12e geëindigd in de Cafetaria Top 100 van Misset Horeca. Daarmee is de Oudorper snackbar sinds vorig jaar vijf plekjes gestegen. "Klein, maar groots in daden. Het geheim van het succes achter Snackhouse Lobo is een krachtig", is het algemene oordeel van Misset.

De lobo - Spaans voor wolf - eet het alleen het beste en lekkerste van zijn prooi. Dit verhaal draagt eigenaar Maico Visser met succes uit. "Lobo is onweerstaanbaar. Lobo is de lekkerste en de beste!", is verder te lezen bij Misset. Dat is in ieder geval zo in Noord-Holland, want geen ander cafetaria in de provincie komt ook maar in de buurt op de ranglijst.

"Lobo blinkt uit in gastvrijheid en service. Hygiëne is vanzelfsprekend. De gast is er koning", oordeelt Misset. Vorig jaar merkte de horeca-kenner al op dat Lobo een duidelijke buurtfunctie draagt, haar zaakjes zijn goed op orde heeft, het er goed toeven is en dat het assortiment op aantrekkelijke wijze gepresenteerd wordt.

Visser en co. lopen voorop met catering en bezorging, meent Misset. Lobo heeft een bestel-app en wie in Oudorp woont, heeft ongetwijfeld de 45-kilometerkarretjes met opvallend Lobo-logo wel eens gezien. Visser noemt ze liefkozend ‘Loboghini’s’. (foto: Facebook Lobo)
Pin It
Bekeken: 2742x