Resto VanHarte Alkmaar organiseert op vrijdag 10 november een driegangendiner voor mantelzorgers en de mensen waarvoor zij zorgen. Met dit feestelijke diner wil het sociaal buurtrestaurant hen kosteloos een leuk avondje uit bieden.

In Nederland zorgen 2,6 miljoen mensen meer dan acht uur per week of langer dan drie maanden voor een ander en één op de vijf is daardoor overbelast.  In  Resto Van Harte kunnen mantelzorgers met elkaar in contact en met lokale hulporganisaties en voorzieningen, om te ventileren en tips en trucs te ontvangen. De mantelzorgdiners worden mogelijk gemaakt door steun van het VSBfonds.

De inloop bij Wijkcentrum de Rekere aan de Drechterwaard 16 is om 17:30 uur en het diner start om 18:00 uur. Reserveren kan via restovanharte.nl of doordeweeks via 0900-9003030 (10 ct/min) tussen 9.00 en 12.30 uur.

Resto VanHarte is het levendige buurtrestaurant met betaalbare en gezonde driegangendiners, waar iedereen welkom is.  Buurtbewoners koken en eten hier samen, leren elkaar kennen en dragen zo bij aan een leefbare buurt. De restaurants worden opgezet en gecoached door een klein team van professionals, maar drijven op de inzet van vrijwilligers.
Pin It
Bekeken: 2318x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/