Dinsdag 14 november vindt het allereerste Cultureel Eetcafé plaats in Buurthuis De Wachter aan het Oudorperdijkje in Alkmaar. Tijdens het eetcafé zullen nieuwe Nederlanders een heerlijk en betaalbaar gerecht koken en ook samen met de bezoekers nuttigen. Iedereen is welkom.

Het Cultureel Eetcafé is een samenwerking tussen VIP Werk en Buurthuis De Wachter en is erop gericht om nieuwe Nederlanders te ondersteunen en begeleiden bij hun participatie en integratie. Meedoen en thuis voelen is hierbij van essentieel belang.

Werken in het Culinaire Eetcafé biedt immigranten de mogelijkheid ervaring op te doen en talenten verder te ontwikkelen, om elkaar en natuurlijk ook autochtonen te ontmoeten onder het genot van een maaltijd.

Van 14 tot en met 19 december vindt het Cultureel Eetcafé elke dinsdag plaats in buurthuis De Wachter. Aanvang is om 12.30 uur en kosten zijn 5,50 euro, inclusief voor- en nagerecht. Reserveren is nodig vanwege de beperkte ruimte en kan tot twee dagen van te voren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., onder vermelding van naam, telefoonnummer en aantal eters.
Pin It
Bekeken: 3404x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/