De 44-jarige Alkmaarder D.N. die op 14 maart vlees stal in een vestiging van de Jumbo, is vooral behoorlijk ontdaan van het buitensporige geweld dat het personeel gebruikte nadat hij werd betrapt. Dit meldt het NHD.

D.N. werd door het personeel tegen de grond gewerkt en in een wurggreep gehouden, zo vertelde hij de rechter. Daarom moest hij zich wel los worstelen door een personeelslid in de hand te bijten en een ander tegen de benen te trappen.

De getrapte medewerker verklaarde langdurig letsel aan de knie te hebben en vorderde 1.000 euro smartengeld. Dit wees de rechter niet toe. Er was zijns inziens onvoldoende bewijs dat dit door de vechtpartij kwam.

In de krant is te lezen dat de toegesnelde politieagenten werden uitgemaakt voor kankerlijers, maar dit hadden ze niet goed verstaan volgens N. Hij had kaffers gezegd, en dit was slechts een mening, zo stelde zijn advocaat.

De rechter veroordeelde N. tot een celstraf gelijk aan de dag van voorarrest, twee maanden voorwaardelijk en een werkstraf van 150 uur. Ook moet N. zich laten behandelen.
Pin It
Bekeken: 2804x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/