Supertrots zijn ze bij snackbar Lobo in Alkmaar. Door Misset Horeca zijn ze uitgeroepen tot beste snackbar van Noord-Holland. Daarmee staan ze op de 17e plek voor heel Nederland. De publieksjury waardeerde Lobo met een derde plek, zo meldt mediapartner NHnieuws.

Snackbarbaas Maico Visser kan het nog steeds niet geloven. "De uitreiking in Studio 21 in Hilversum was enorm spannend. Dan hoor je je naam en dan is het een ontlading. Drie prijzen. Geweldig!." Ondertussen stromen de felicitaties binnen. "Je weet niet wat je overkomt."

Dat hij nu in de prijzen is gevallen is voor een groot deel te danken aan zijn personeel. "De meiden doen het geweldig, zonder hen was dit niet gelukt. Maar ook goede producten zijn belangrijk. Het is het totaal. Daarmee win je dus prijzen."

Marco Visser nam in 2000 de zaak over van zijn ouders die in 1987 zijn begonnen in Oudorp. "Wij zijn een echt familiebedrijf. We luisteren goed naar wat de klant wil en we hebben dat uitgebouwd tot een succes. Mensen rijden om voor ons huzarenslaatje", vertelt Maico trots. "Wat erin zit? Haha, dat is en blijft ons geheim." (foto: Facebookpagina Snackhouse Lobo)
Pin It
Bekeken: 2786x