Parlan organiseert op dinsdag 7 en maandag 13 november bijeenkomsten over pleegzorg. Dit naar aanleiding van de derde Week van de Pleegzorg, die van 1 tot en met 8 november duurt. Met deze actieweek wil Parlan samen met Pleegzorg Nederland de aandacht vestigen op het belang van pleegzorg en het tekort aan pleegouders.

Pleegouders zijn vrijwilligers die kinderen opvangen, omdat ze in ieder geval tijdelijk niet bij hun eigen ouders kunnen wonen. De kinderen leven in het pleeggezin een normaal leven en groeien op net zoals hun leeftijdsgenoten.

Pleegzorg is een heel bijzondere vorm van jeugdzorg. Pleegouders hoeven geen bijzondere dingen te kunnen of te doen met een pleegkind. Het gaat volgens Parlan juist om het met elkaar beleven van alledaagse dingen in een veilige en stabiele omgeving.

Op 7 november kan men om 10:00 uur aan de koffie met ervaren pleegouder bij de Hema filialen in Alkmaar Noord en Heerhugowaard. De infoavond op 13 november is bij Parlan aan de Van der Lijnstraat 9 in Alkmaar en begint om 20:15 uur. Aanmelden kan via pleegzorgparlan.nl en 088-1240001. Wie niet kan, kan nog op 11 december om 20:15 uur terecht in Alkmaar.
Pin It
Bekeken: 2637x
https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/