Vanaf maandag 6 november mogen kleine hondjes weer met hun baasje mee in de Regiotaxi. Let wel: de dieren moeten op schoot in een tas vervoerd worden en officieel geldt dit alleen nog voor gemeente Alkmaar. De andere HAL- en BUCH-gemeenten moeten nog van zich laten horen.

Toen de Regiotaxi werd overgeheveld van de provincie naar de gemeenten, zijn de contracten en de vervoerder veranderd. Vanaf toen mochten gecertificeerde hulphonden nog wel mee. maar kleine hondjes in een draagtas niet meer. Overigens mocht dit voorheen officieel ook al niet, maar deze regel is blijkbaar nooit opgemerkt.

De 82-jarige mevrouw Fem Koops-Besse uit Overdie pikte niet dat haar Boomertje Bo na 6,5 jaar ineens niet meer mee mocht en diende, op Dierendag, een klacht in. Met steun van OPA-raadslid Dominique Dubois versoepelt gemeente Alkmaar dit beleid op korte termijn. De dame hoeft haar hondje nu niet meer thuis te laten als ze haar familie wil bezoeken.
Pin It
Bekeken: 2686x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/