Zaterdag 18 november is het weer zover: dan komt Sint Nicolaas weer aan in Alkmaar. Om 13:30 uur zal hij per boot met zijn Pieten aankomen op het Waagplein, waar de Hoofdpiet de vele honderden kinderen en ouders alvast heeft opgewarmd voor dit speciale moment.

Op het Waagplein zal de goede Sint uitgebreid de tijd nemen om zich te laten verwelkomen, alvorens hij om 14:15 uur zal beginnen aan een tocht door de binnenstad.

Sinterklaas zal ook Winkelcentrum De Mare weer bezoeken. Zijn Voorpretpieten volgend, komt hij daar om 15:00 uur aan, samen met de PodiumPieten. Nog ruim voordat hij om 16:00 uur begint met een tocht door het winkelcentrum zijn de andere Pieten ook aangekomen om er een nog groter kinderfeest van te maken.

Tot slot zal de Goedheiligman een bezoek brengen aan het ziekenhuis, waar om 17:00 uur een Maskerade wordt gehouden.
Pin It
Bekeken: 3156x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/