Alkmaar heeft een nieuw en groots theaterproject in het verschiet: VICTORIE!. Karavaan en DOSS Event Support ontwikkelen speciaal voor de Victoriefeesten 2018 een historisch spektakel over helden en idealen. VICTORIE! wordt van 3 tot en met 6 oktober opgevoerd op het Waagplein.

Karavaan vroeg Nederlands’ beste toneelschrijver Ad de Bont de tekst te schrijven. Op het Waagplein zal hij de Tachtigjarige oorlog tot leven brengen in een dynamisch en groots locatietheater. Professionele acteurs en honderden figuranten slepen je mee in een bloedstollend verhaal over helden, verraad en idealen. 'Waar je in gelooft is van belang, waar je voor strijdt nog belangrijker.
Voor Spanje of Oranje!'

Alkmaar ademt tijdens de Victoriefeesten van 2018 gezelligheid en de horeca van het Waagplein draagt bij met buitengewone diner-arrangementen.

Tickets voor het VICTORIE! zijn te koop vanaf januari 2018 op viervictorie.nl. Karavaan en Doss Event Support werken samen met onder andere Kaeskoppenstad, Artiance, 8 October Vereeniging, Alkmaar Marketing en Regionaal Archief Alkmaar. Meer op karavaan.nl. (schets: Bartel Meyburg)
Pin It
Bekeken: 2125x