Vrijdag 17 november verzorgen Dolf Jansen en cabaretière Louise samen de oudejaarsvoorstelling ‘Omdat we het waard zijn’ in Theater de Vest. Het is voor het eerst dat een oudejaarsvoorstelling door een man en vrouw gepresenteerd worden.

Het belooft een sprankelende show te worden omdat de verschillen tussen Dolf en Louise verder gaan dan man/vrouw en jong/oud. Er heerst een sprankelende dynamiek tussen de twee, ook omdat 'de vrouw altijd gelijk heeft maar de waarheid desondanks in het midden ligt'.

De voorstelling begint om 20:15 uur. Tickets zijn verkrijgbaar via de theaterdevest.nl en kosten 24 euro, exclusief fee, maar inclusief hapje, drankje en garderobe.
Pin It
Bekeken: 2647x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/