In het kader van de crowdfundingactie voor de restauratie van cultureel centrum De Groene Zwaan in De Rijp vindt er zondag een veiling plaats. Het aanbod is groot tijdens de veiling vermeldt de organisatie op de website.

Door het grote aanbod is de veiling gesplitst in een Kunstveiling en een Algemene veiling. De Kunstveiling is op 5 november om 14:30 uur en om 16:30 wordt de algemene Veiling gestart. De kunstwerken kunnen bekeken worden op zaterdag 4 november van 13:00 uur tot 16:00 uur.

Ook oud-burgemeester Ria Oosterop spant zich in om de crowdfundingsactie een succes te maken. Zij is ambassadeur van de actie. Er kan tijdens de veiling geboden worden op een dagje op stap naar Den Haag met Oosterop. Ze zal haar gasten rondleiden, met ze lunchen en het Mauritshuis bezoeken. Bieden kan vanaf 150 euro.
Pin It
Bekeken: 2387x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/