Zaterdag 25 november vindt in Grand Café Koekenbier het 18e FeelGood Festival plaats. De entreegelden en netto dagopbrengst komen geheel ten goede aan Stichting Feelgood.

Jaarlijks wordt dit festival georganiseerd door Stichting FeelGood, in samenwerking met hoofdsponsor Koekenbier. Het FeelGood Festival is een kleinschalig festival, ooit bedoeld om regionale bands de kans te geven voor publiek op te treden. Voor dit jaar zijn er al twee goede doelen bekend waar het entreegeld naartoe gaat: Wijkcentrum Overdie en Musicians Without Borders.

Voor beide geldt dat ze op eigen initiatief, met de kracht van muziek, mensen met verschillende culturele achtergronden nader tot elkaar brengen. Muziek verbindt en kan (met name zieke en zwakkere) groepen in de samenleving gelukkiger maken.

Van 15:00 tot 01:30 uur zullen een koor en talloze regionale bands belangeloos optreden. Voor kinderen tot 12 jaar zijn er, behalve lekkernijen, tot 18:00 uur diverse muziek-, dans- en knutselworkshops.

De entree bedraagt 7 euro voor volwassenen en 3 euro voor jongeren van 12 tot en met 17 jaar. Onder de 12 jaar is de entree gratis. Kijk voor meer informatie op feelgoodfestival.nl.
Pin It
Bekeken: 1764x