Zaterdag 25 november vindt de tiende editie van Crazy 90's plaats in Podium Victorie. De avond zal bol staan van hits en clips van DVD-J Devious, Crazy suprise acts en als klap op de vuurpijl live optredens van de échte 90s heroes: Extince en Twenty 4 Seven.

Rapper Extince ruleerde met zijn aanstekelijke Nederhop, de hitlijsten in de ‘90’s. Hits als 'Kaal of Kammen', 'Spraakwater' en 'Viervoeters' werden back-in-the-days luidkeels meegerapt. 25 november rockt hij de Vic nog eenmaal –exclusief- voor Crazy 90's.

Twenty 4 Seven werd begin jaren ’90 opgericht. Na de hits ‘I Can’t Stand It’ en ‘Are You Dreaming’ braken zij definitief door en groeide uit tot een wereldwijde top-act . De eurodance groep ontving door de jaren heen verschillende platina en gouden platen. In 1994 werd de Twenty 4 Seven zelfs onderscheiden met de Dutch Export Award.

Bij Crazy 90's komen alle bekende 90’s-hits voorbij op mega-ledscreens. Van de Spice Girls naar Lenny Kravitz, van Gabber Piet en Captian Jack naar Anouk en weer terug naar Kris Kros en de House Of Pain. Het zal één groot feest van herkenning worden. Voor meer informatie;  crazy90s.nl.
Pin It
Bekeken: 2062x