De politie is op zoek naar getuigen van een gewelddadige beroving die zaterdagmiddag plaatsvond op de vluchtstrook van de A9 tussen Uitgeest en Akersloot. De politie is bereikbaar via 0900-8844, anoniem melden kan via 0800-7000.

Rond 17:30 uur reed een 32-jarige vrouw over de A9 richting Alkmaar. Ze had de opbrengst van haar winkel bij zich en was juist op weg naar huis. Tussen de oprit Uitgeest en de afslag Akersloot werd zij plotseling gesneden door een automobilist. De vrouw trapte op de rem en stuurde de vluchtstrook op.

De andere auto stopte voor haar en er stapten twee of drie mannen uit. Eén van hen rukte haar deur open. Nadat de vrouw klappen had gekregen, gingen de daders er met de opbrengst van de winkel vandoor. De vrouw moest vanwege haar verwondingen naar de dokter.

Zeer waarschijnlijk wisten de mannen dat hun doelwit met geld van haar werk zou vertrekken en hadden ze haar gevolgd, wachtend op een geschikt moment om de beroving uit te voeren.
Pin It
Bekeken: 3086x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/