Artiance wilde een stap vooruit zetten met het BrugTheaterFestival, maar helaas moest mede door subsidietekort gekozen worden voor 'Overbruggen', oftewel het spreiden van voorstellingen tot een nieuwe, spetterende editie. Niet dat cultuurliefhebbers er magertjes vanaf komen: iedere eerste zondag van de maand wordt een show getoond in een of twee cafés op de Platte Stenenbrug. Of zoals bij de aftrap, ergens in de buurt.

Theatergroep de Bruggenbouwers speelde 'Binnenkomen' op de Kooltuin en de Achterdam. De 27 Bruggenbouwers namen hun publiek vanaf café 't Kooltuintje mee op ontdekkingsreis en daarbij gingen ramen en deuren wagenwijd open.

Alkmaar Centraal fotograaf Marco Schilpp was erbij en maakte een sfeerreportage. De volledige reeks foto's is te zien op onze Facebookpagina.
Pin It
Bekeken: 4004x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/