Het Alkmaarse Café De Koning is maandagavond derde van Nederland geworden in de Cafe Top 100 2017. De zaak van ondernemers Daan Touw en Remco de Boer stond vorig jaar voor het eerst in de lijst, toen al op een knappe dertiende plaats.

Er was werkelijk geen facet bij De Koning waar het jurylid, dat de zaak bezocht, niet de loftrompet over blies. Het eten en drinken was op bijzonder hoog niveau en het werd snel, efficient en kundig uitgeserveerd. De conclusie van het jurylid was dat een bezoek aan De Koning een feestje was. Het café beschikt over een klasseteam, zo is te lezen op de website van Missethoreca, de organisator van de Café top 100.

Op nummer één eindigde de Gekroonde Suikerbiet in Zierikzee en op nummer twee staat Huppel The Pub, een bruin café in Den Haag.
Pin It
Bekeken: 3135x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/