Een getuige van de vermeende gewelddadige beroving die zaterdag plaatsvond op de A9, heeft Alkmaar Centraal benaderd met een heel andere versie van het verhaal. Het ging volgens hem niet om een overval door twee of drie mannen, maar een uit de hand gelopen verkeersconflict tussen een jongeman en een vrouw, waarbij vooral de vrouw de boosdoener leek.

Een 32-jarige vrouw vertelde de politie dat zij rond 17:30 uur, op de vluchtstrook van de A9 tussen Uitgeest en Akersloot, van de dagopbrengst van haar bedrijf was beroofd. En dat is niet waar, stelt de getuige.

Volgens de getuige wilde de vrouw per se voor de man invoegen bij Beverwijk. Daarna zaten de twee elkaar vier à vijf kilometer dwars, tot ze uiteindelijk op de vluchtstrook stopten, de vrouw achter de man. De getuige stopte even verderop ook om mogelijk in te grijpen.

Toen de man uitstapte en rustig naar de vrouw liep, reed zij tot twee keer toe achterop zijn auto. De man rukte boos haar portier open en werd meegesleurd toen ze achteruit reed. Daarbij draaide de vrouw scherp, waardoor haar bestelauto bijna kantelde.

De getuige kwam op dat moment ook in actie, maar de vrouw wilde al wegrijden. Hij raadde de man toen aan om haar te laten gaan, ook omdat hij het kenteken had onthouden. Zowel de meegesleurde man als de getuige denken dat de vrouw onder invloed van drugs was. "Ze lachte hem ook gewoon hard uit toen hij de deur opentrok".

De getuige vermoedt dat haar verhaal is bedoeld om geld van de verzekering te krijgen. De politie zoekt uit wat er nu precies gebeurd is en zoekt daarom naar nog meer getuigen.
Pin It
Bekeken: 3117x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/