De uitbreidingsplannen van speeltuin 't Span houden de gemoederen nog steeds flink bezig. Omwonenden vinden dat de buurt zal worden geteisterd door parkeer- en geluidsoverlast.

De fractie van de Seniorenpartij schaarde zich achter de klagende omwonenden en stelde vragen aan het college over de netelige kwestie. Het antwoord was toen dat er voldoende parkeerplaatsen zijn om de uitbreiding op te vangen.

De speeltuin reageerde dit weekend met een mail aan bezoekers, bewoners en leden, waarin gezocht wordt naar een positief tegengeluid. Dat geluid kan worden afgegeven door een aantal zinnen aan te vullen.

Opvallend is dat tegenstanders worden verzocht juist niet te reageren. De speeltuin schrijft: " Tegenstemmers weten hun wegen wel te bewandelen en komen bij de gemeente terecht".
Pin It
Bekeken: 3549x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/