Het COC is al sinds mei van dit jaar pandloos. Toen het contract van het onderkomen op de Bierkade niet werd verlengd kregen ze onderdak bij lunchroom Abajo. Door een aantal strubbelingen werd dit contract eenzijdig opgezegd en was de organisatie terug bij af.

Stichting de Rekere 2.0 en Party Centrum Meereboer lijken nu de twee meest serieuze opties, maar ook het door fractievoorzitter van BAS Ben Bijl aangevoerde leegstaande pand op de Achterdam is nog steeds in beeld. Bijl ziet de voormalige videotheek aan het Doelenveld en het pand van de Alkmaarse Glazenier ook als opties.

Tijdens de eerstvolgende COC- vergadering moet duidelijk worden of het COC vertrekt uit de binnenstad of de voorstellen van BAS nader gaat bekijken.
Pin It
Bekeken: 2560x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/