Het Albert Heijn filiaal in Overstad zal per eind februari 2018 de deuren sluiten wegens tegenvallende klandizie, de huur is al opgezegd. Het filiaal was eerder verhuisd en ingekrompen in verband met de tegenvallende belangstelling,

Toen Albert Heijn zich vestigde in Overstad was er nog sprake van flinke woningbouwprojecten in de omgeving, maar daar is weinig van terecht gekomen. Ook de recente start van twee nieuwe projecten is niet genoeg om het voortbestaan van het filiaal te waarborgen.

Bovendien blijft leegstand een probleem in het winkelcentrum, de komst van een aantal grote spelers zoals Decathlon en Bever Sport en de opening van een nieuwe horecagelegenheid hebben daar niet voldoende aan veranderd.

De zeventig mensen die bij het beteffende filiaal werken hoeven zich volgens Ahold geen zorgen te maken; zij kunnen verder bij één van de andere zes filialen van Albert Heijn in Alkmaar.
Pin It
Bekeken: 6930x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/