De Alkmaarse gemeenteraad wil graag laten onderzoeken of het mogelijk is om op symbolische wijze de muur van het voormalige kerkhof naast de Grote Sint Laurenskerk terug te brengen. Hiermee willen zij het kerkhof en de daar begraven Alkmaarders uit de vergetelheid halen.

Om het idee verder uit te werken is de raad allereerst benieuwd naar de mening van omwonenden en belanghebbenden. Op maandag 13 november van 19.30 uur tot 21.00 uur wordt dan ook een inloopavond in het stadhuis aan de Langestraat georganiseerd. Tijdens deze infoavond kan met elkaar van gedachten worden gewisseld over de mogelijkheden voor een symbolische muur. Maandag 27 november volgt een eerste meedenksessie om het voorstel verder uit te werken.

Wie geen tijd heeft voor de inloopavond kan een reactie sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Via dit emailadres kan men zich ook aanmelden voor de meedenksessie. Dit is tot uiterlijk vrijdag 24 november mogelijk.
Pin It
Bekeken: 2501x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/