Het kaasmarktseizoen is voorbij en de terrassen op het Waagplein zijn leeg of zelfs al opgeborgen. Tijd voor onderhoud. Want de karakteristieke bestrating van het plein is eigenlijk permanent toe aan onderhoud.

De boosdoeners zijn de vrachtwagens die de horeca en de middenstand komen bevoorraden. De ondergrond van het plein is niet berekend op de zware wagens waardoor er kuilen ontstaan en dat heeft weer tot gevolg dat er ondanks de flinke afloop van het Waagplein toch water zal blijven staan.

Dus worden die kuilen weer 'gladgestreken' door de betreffende plekken opnieuw te bestraten. Overigens heeft niet alleen het Waagplein last van de vrachtwagens, ook de van nieuwe stenen voorziende Langestraat lijdt onder het gewicht van de vrachtwagens.

Daar liggen de stenen echter zo dicht op elkaar dat de stenen niet verzakken maar de voegen stukspringen.
Pin It
Bekeken: 2810x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/