Kinderen zijn sterk, maar kunnen ook plotseling erg vatbaar zijn. Zo is er niets aan de hand en even later hebben ze pukkeltjes of een vervelende hoest. Of ze lijken van de ene verkoudheid in de andere te rollen. In de workshop op donderdag 16 november krijg je bij Hortus Alkmaar tips en trucs over hoe je kind(eren) op een natuurlijke manier gezond te houden of te helpen bij ziekte. helpen. Deelnemers maken een heerlijke zalf om mee naar huis te nemen.

De workshop 'Je kindje natuurlijk beter' vindt plaats van 19:30 tot 21:30 uur en kost 17,50 euro, inclusief thee, het zelf te maken potje zalf, kruidenthee en reader vol handige tips. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 072-5669639.
Pin It
Bekeken: 2223x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/