Karavaan ontwikkelt de tweede editie van de vorig jaar succesvolle Winterkaravaan, waarin vijf jonge theatermakers worden begeleid bij het maken van een nieuwe voorstelling. De landelijke stichting Diorapthe ondersteunt de jonge professionals met een budget van 1.000 euro per maker.

De Winterkaravaan is het talentontwikkelingstraject van Karavaan, waarbij jonge professionele makers artistiek en productioneel worden begeleid. Van 27 tot en met 30 december presenteren zij hun nieuwe voorstelling in de Ringersfabriek Alkmaar op het Karavaanthema van dit seizoen: Open Mind.

Na de Winterkaravaan kan één van deze makers zijn/haar voorstelling tot een avondvullende voorstelling uitwerken voor Karavaan Festival dat plaatsvindt van 1 tot en met 10 juni 2018.

Als bezoeker van de Winterkaravaan ga je op expeditie door de leegstaande Ringersfabriek. Op unieke plekken in het pand zie je in een carrousel van vijf korte voorstellingen en ook krijg je heerlijk winters eten & drinken voorgeschoteld.

De Winterkaravaan wordt van 27 tot en met 30 december gehouden op twee tijden: van 15:00 tot 18:30 uur en van 19:00 en 22:30 uur. Kosten zijn 27,50 euro per persoon en voor Vrienden van Karavaan 25 euro. Het project is een samenwerking met Stadskantine Alkmaar. Informatie en tickets op karavaan.nl.
Pin It
Bekeken: 1732x