De politie Alkmaar waarschuwt op hun facebookpagina voor inbraken in vrijstaande woningen in aanbouw. Dinsdag werd er een zo'n inbraak gemeld; bij deze inbraak is een groot aantal gereedschappen weggenomen.

Op het moment dat de agenten ter plaatse de aangifte opnamen werden zij er door een man op geattendeerd dat er ook in zijn woning in aanbouw was ingebroken. De gedupeerden zijn niet alleen de eigenaren van de woningen, maar ook de aannemers van verschillende bedrijven.

Inbraak in woningen in aanbouw komt de laatste tijd steeds vaker voor en de inbrekers hebben het niet alleen gemunt op gereedschap, maar ook op keukeninbouwapparatuur en andere zaken die nog niet ingebouwd zijn.

De politie roept op om bij verdachte situaties 0900-8844 te bellen en melding te maken.
Pin It
Bekeken: 2424x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/