Na het succes van 2011, 2012 en 2013, organiseert Rotaract Club Alkmaar zondag 26 november het 4e Rotaract Running Dinner, een culinaire verrassingstocht langs drie restaurants die wordt afgesloten met een exclusieve veiling. De opbrengst gaat naar Wensboom Alkmaar en Stichting Medische Kindercirckel Alkmaar.

Het Rotaract Running Dinner vindt plaats in De Waag, Vito en het IJkgebouw. In elk restaurant worden één gang en een drankje genuttigd. Na afloop is er in De Ritsz een veiling met mooie en unieke kavels.

Wensboom Alkmaar kan met de opbrengst nog meer mooie wensen uit laten komen voor mensen in Alkmaar en omgeving. De Medische Kindercirckel zet zich in om de beleving van kinderen en ouders op de kinderafdeling van het ziekenhuis aangenamer te maken.

Doel is niet alleen om lokale goede doelen te steunen, ook worden deelnemers de gehele avond gestimuleerd om te netwerken. De ervaring leert dat dit veelal (lokale) ondernemers en young professionals zijn; twee doelgroepen die veel van elkaar kunnen leren en veel voor elkaar kunnen betekenen.

Het Running Dinner begint om 17:00 uur. Kaarten kosten 75 euro per persoon en zijn te koop via runningdinneralkmaar.nl.
Pin It
Bekeken: 2408x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/