Veel kinderen kijken uit naar december vanwege Sinterklaas en Kerstmis.  Maar voor gezinnen met laag inkomen valt dan vaak weinig of helemaal niets te vieren. Gemeente Alkmaar wil iets voor kinderen van minima doen en zorgt voor extra shoptegoed op de AlkmaarPas.

Bij Alkmaarse gezinnen met een laag inkomen, een gratis AlkmaarPas en kinderen van 4 tot en met 17 jaar, wordt op 18 november 30 euro shoptegoed bijgeschreven voor Sinterklaas en op 6 december 60 euro voor Kerst. De tegoeden vervallen op 31 december 2017 weer..

“Ieder kind heeft recht op Sinterklaas. Je zal op school maar moeten zeggen dat hij je huisje voorbij is gereden. Met het extra geld dat we begin van het jaar uit Den Haag hebben gekregen, kunnen we dit voorkomen en iedereen een mooie Sint en Kerst geven,” aldus wethouder Anjo van de Ven.

Voor kinderen van 4 tot en met 11 jaar komt het geld op de AlkmaarPas van één van de ouders. Kinderen van 12 tot en met 17 jaar krijgen het op de eigen pas. Het geld is te besteden bij een achttal winkels én ook Primera's, waar je natuurlijk cadeaukaarten kunt kopen voor weer andere winkels. Meer informatie binnenkort op alkmaarpas.nl.
Pin It
Bekeken: 2695x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/