De aanwijzing dat de begeleidende motoragent die deel uitmaakte van de politie-inzet in Starnmeer uit Den Haag komt, bleek toch in de richting van het onderzoekende korps te wijzen.

Dinsdag heeft de politie het lichaam gevonden van de 48-jarige Portugese Maria de Jesus dos Santos Gonçalves Santana uit Den Haag die sinds eind augustus werd vermist. Het lichaam lag, zoals al eerder werd vermoed, inderdaad in het water.

Op 11 oktober heeft de politie haar 43-jarige partner aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij haar verdwijning. De politie zocht al eerder in het water naar sporen van de vrouw, maar dat was in Den Haag en Rijswijk.

De afgelopen weken kwam de locatie Starnmeer in beeld, dinsdag werd daarom in het het Alkmaarder- en Uitgeestermeer gezocht met hulp van het Landelijk Team Onderwater Zoekingen.

Vandaag wordt sectie op het lichaam verricht waaruit de doodsoorzaak moet blijken.
Pin It
Bekeken: 3383x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/