De Alkmaarse politie zoekt getuigen van een straatroof met (nep)vuurwapen die woensdagavond plaatsvond in Park Rekerhout. Rond 20:10 uur is een 15-jarige jongen bij het Thijssepad beroofd door twee jongens, waarvan een hem bedreigde met wat op een vuurwapen leek. Hij werd tevens geschopt.

De jongen stond bij de speeltoestellen langs het pad te praten met een vriend. Toen deze net weg was, kwamen plotseling twee jongens op hem afrennen, waarbij een van hen een (nep)vuurwapen op hem richtte. De jongen moest zijn zakken leeghalen.

Het slachtoffer had een zakmes bij zich dat werd afgepakt. Daarna is hij naar zijn zeggen tegen de grond geschopt. De daders gingen er lopend vandoor richting het Beneluxplein.

De verdachte met het (nep)wapen is blank en 1,70 tot 1,75m lang met een smal postuur. Hij droeg een donkere jas met bontkraag, donkere pet, spijkerbroek en een donkere sjaal voor zijn gezicht. De andere verdachte was getint, sprak met een accent en was aanmerkelijk kleiner. Ook hij was donker gekleed en droeg een sjaal voor zijn gezicht.

De politie is bereikbaar via 0900-8844. Anoniem bellen kan via 0800-7000.
Pin It
Bekeken: 2998x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/