Ze zijn klein, daardoor schattig en bijzonder aaibaar. En ze heten de MAX Mobiel. Donderdagochtend stonden een aantal te pronken bij het slimste huis in winkelcentrum Noorder Arcade. Een enthousiaste wethouder Anjo van de Ven kwam ze vervolgens overhandigen aan een aantal bewonersinitiatieven in Alkmaar.

De gemeente huurt de karretjes en voorlopig kunnen buurthuizen en  bewonersondernemingen ze gratis gebruiken. Het doel is de minder mobiele medemens (weer) het huis uit te krijgen. "Want als je het huis niet meer uit kunt ben je pas echt eenzaam", aldus de wethouder.

De MAX Mobielen zullen worden bestuurd door vrijwilligers en voornamelijk rondrijden in de betreffende wijken. Daar zijn de elektrische vierwielertjes ook op gebouwd want op één volle acculading kom je 40 kilometer ver. En als de stoel- en achterruitverwarming en verlichting aan staan blijft daar nog zo'n 30 van over.

Wie een comfortabel ritje als in een kleine auto verwacht komt bedrogen uit, maar de mensen voor wie de MAX Mobiel bestemd is zien het karretje waarschijnlijk met een glimlach aan komen rijden.
Pin It
Bekeken: 2919x
https://bpfpik.ub.ac.id/-/slot-gacor/ https://www.malkelapagading.com/situs-slot-mahjong/ https://simacan.pesawarankab.go.id/slot-demo/ https://bcc.ub.ac.id/slot-demo-pragmatic/ http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://pbj.banggaikab.go.id/slot-gacor-maxwin/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://klinik.bonebolangokab.go.id/pola-slot-maxwin/ https://sinona.luwukab.go.id/slot-demo/ https://www.malkelapagading.com/slot-gacor-online/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://95.111.196.187/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://dorsekgacor.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/usaklub-slot.html https://matane.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/demo/slot-demo-gates-of-olympus.html https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/