Yusuf Mermer was 15 jaar lang actief bij Leefbaar Alkmaar, voordat hij overstapte naar Denk, alwaar hij op 8 oktober benoemd werd als afdelingscoördinator. Maar nu verlaat Mermer de partij waar hij zich slechts ruim een jaar voor heeft ingezet. "Met veel pijn en verdriet zeg ik mijn lidmaatschap op bij Denk en stap per direct op."

Yusuf Mermer legt uit: "Reden voor mijn vertrek is dat ik na een jaar tot de conclusie ben gekomen dat de activiteiten van Denk niet hebben geleid tot zichtbare en concrete veranderingen op het gebied van sociale cohesie en binding."

Mermer heeft besloten zich niet bij een andere politieke partij aan te sluiten, maar zelfstandig door te gaan onder de naam ‘Partij voor Iedereen’. "PvI staat voor verbinding, harmonie en een vreedzame samenleving. Een partij van iedereen en voor iedereen." Zijn slogan is In vrede naast elkaar staan en niet tegen over elkaar. 

Het ex-Denk lid pakt het meteen serieus aan. PvI zal bij de komende gemeentelijke verkiezingen meedoen in Alkmaar, Heerhugowaard en Amsterdam.
Pin It
Bekeken: 3207x