Zaterdagavond speelden de DAW-dames in de Hoornse Vaart niet de wedstrijd van hun kunnen en middenmoter Haerlem 2 profiteerde daar in het derde en vierde kwart flink van. Halverwege was de stand nog 1-1, aan het eind 1-8. DAW verliest zo langzaam aansluiting met het middenveld van de 2e Bondsklasse A.

DAW en Haerlem 2 gaven vanaf de start veel druk en het was afwachten wie dat het langste kon volhouden. Romee Heister opende de score namens DAW en de gasten kwamen in het tweede kwart langszij.

Halverwege het derde kwart begon DAW te haperen. De ploeg was vooral ongelukkig bij de passes en kwam soms in tijdnood. Haerlem wist drie keer te scoren met gelukkig vallende afstandsschoten. Via een strafworp eindigde het derde kwart in 1-5 en leken de winstkansen voor DAW verkeken. Het laatste kwart verliep min of meer hetzelfde en de score liep op naar 1-8.

DAW Dames 1 blijft na zes wedstrijden voorlaatste in 2e Bondsklasse A met slechts vier punten.  Het middenveld staat inmiddels op acht à negen punten.
Pin It
Bekeken: 1525x