De Alkmaarse politie is op zoek naar getuigen van een verkeersongeval dat vrijdagmiddag 11 augustus tussen 15:00 en 15:30 uur plaatsvond op kruising Helderseweg - Stationsweg. Een 70-jarige fietser werd aangetikt en raakte bij de val flink gewond. De andere fietser is doorgereden.

De 70-jarige stond stil bij het verkeerslicht op de kruising. Toen het licht op groen sprong en hij wegfietste, werd hij rechts (!) ingehaald door iemand op een donkerkleurige elektrische fiets. Diegene bewoog daarbij naar links en tikte het voorwiel van de man aan. De 70-jarige viel, terwijl de ander doorreed.

Het slachtoffer bleek in het ziekenhuis naast verwondingen aan zijn handen, flink letsel te hebben opgelopen aan zijn arm. Hij kan zijn arm nog steeds niet goed gebruiken.

De politie is op zoek naar getuigen van de aanrijding en wil graag in contact komen met de persoon op de elektrische fiets. De politie is bereikbaar via 0900-8844 (lokaal tarief).
Pin It
Bekeken: 2367x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/