Vrijdag 13 oktober werd Sportcomplex de Beeck in Bergen verwoest door brand. Ook de Spiegelzaal, waar de Balletschool Attitude gevestigd was, bleef niet gespaard. Daarom wordt er voor de balletschool op 17 december een benefietvoorstelling georganiseerd in Theater de Vest te Alkmaar.

Attitude raakte vrijdag de 13e heel veel kwijt: vele kostuums, attributen, een piano, apparatuur, maar vooral een prachtige ruimte waar eigenaresse Mirjam de Zeeuw en docente Matthea Brouwer les gaven aan jong en oud.

Handbalvereniging Berdos biedt in zijn clubhuis tijdelijk onderdak. Er is hard gewerkt om de ruimte geschikt te maken voor ballet. Er zijn spiegels, barres en een geschikte vloer geplaatst. De kosten zijn echter enorm en daarom organiseert de Stichting ‘Vrienden van Balletschool Attitude’ een benefietshow in De Vest. Men hoopt van het geld de vloer te bekostigen en nieuwe spullen.

De voorstelling begint om 14:00 uur en biedt een afwisselend programma met zang, dans en muziek. Kaarten à 12,50 euro zijn te koop via theaterdevest.nl.
Pin It
Bekeken: 2555x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/