Een 24-jarige man moet volgens het OM ontslagen worden van rechtsvervolging en volledig ontoerekeningsvatbaar verklaard worden. De officier vroeg wel om een klinische opname van een jaar. De verdachte stalkte zijn ex-vriendin nadat de relatie overging, zo meldt het NHD.

Hij bestookte haar telefonisch en via internet met berichten, hij maakte betalingen over en stuurde in de toelichting zijn boodschap, hij werkte met schuilnamen en bestookte later ook haar familie. Zijn boodschap aan haar was dat ze moest stoppen met het eten van vlees, dat vond hij afschuwelijk, hij maakte zich erg druk om dierenleed.

Deskundigen constateerden een autistische en psychotische stoornis en achten de kans op herhaling zeer groot. In de gevangenis, waar hij belandde na het schenden van een contactverbod met zijn ex-vriendin, had hij ook al eens voor een opstootje gezorgd door een woedeaanval. In de krant is te lezen dat B. zelf vindt dat er helemaal niets met hem aan de hand is. De uitspraak is op 5 december.
Pin It
Bekeken: 3096x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/