Maandagavond heeft het CDA de kandidatenlijst voor de Alkmaarse gemeenteraadsverkiezingen 2018 vastgesteld.  Iris Zeijlemaker werd unaniem tot lijsttrekker gekozen.

Iris: “ik voel me zeer vereerd, dat ik gekozen ben tot lijsttrekker van deze mooie partij. Ik wil iedereen heel hartelijk bedanken voor hun vertrouwen in mij”. Zeijlemaker is de huidige fractievoorzitter van het CDA in de gemeenteraad van Alkmaar. In het dagelijkse leven is zij werkzaam als verpleegkundige specialistische zorg in het Noord West ziekenhuis in Alkmaar.

Over de kandidatenlijst zegt zij:  “Wij hebben goede, betrokken en benaderbare kandidaten op de lijst staan. Ze staan allemaal midden in de samenleving door hun werk en/of vrijwilligerswerk. ”  De kandidaten komen zowel vanuit de stad als de kernen en zijn een samenstelling van ervaring in het raadswerk en nieuw talent.

Maandagavond vond ook de vaststelling van het verkiezingsprogramma plaats. Een aantal speerpunten daaruit zijn het opheffen van de vrije sluitingstijden in de horeca, de aanpak van eenzaamheid en een onderzoek naar het uitbreiden van de Singelgarage.
Pin It
Bekeken: 2833x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/