Stadsorganist Pieter van Dijk heeft dit seizoen wederom enkele prachtige Bach Cantates geprogrammeerd in de serie ‘Rondom Bach’. Vijf gratis toegankelijke concerten waarin werken van Bach Centraal staan. Op zaterdag 2 december is het tweede concert in de serie te beluisteren.

Ervaring opdoen met solospelen is  voor conservatoriumstudenten een belangrijk element van de opleiding. Daarom komen zoveel mogelijk solisten - fluitisten, cellisten en klavecinisten - aan bod in dit programma met dubbelconcerten. Er wordt gespeeld zoals in de 18e eeuw gebruikelijk was: zonder dirigent en met een strijkkwintet en basso continuo als begeleidend ensemble. Dit betekent dat de solisten tijdens de repetities worden getraind om verantwoording te nemen voor het geheel.

'Double concertos' in de serie Rondom Bach is te beluisteren op zaterdag 2 december om 16:30 uur in de Grote Kerk Alkmaar. Toegang is gratis, maar een donatie na afloop is welkom.
Pin It
Bekeken: 2086x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/