Sinds 2017 gaat Dag & Dauw de wijk in en staat ook De Hoef bol van de activiteiten voor senioren. Het vrijwillige programmateam heeft hard gewerkt aan uitdagende, creatieve en bijzondere sociale ontmoetingen.


Op maandagmiddag 4 december wordt er een workshop fotografie georganiseerd onder begeleiding van Ema Najetovic. Foto’s kunnen fijne herinneringen laten herleven en het digitale tijdperk maakt het mogelijk die ‘herinneringen’ altijd en overal vast te leggen. U krijgt nuttige tips om mooie foto’s te maken en leert daarnaast hoe u deze kunt verzenden of verder verfraaien. Het is noodzakelijk dat u uw eigen toestel meeneemt.


Dag en Dauw activiteiten in De Hoef vinden plaats in De Vleugels, Terborchhof 1 te Alkmaar (parkeren is gratis). De activiteiten starten om 14.30 uur en duren tot 16.00 uur. De toegang bedraagt 5 euro inclusief een kopje koffie of thee. Reserveren is gewenst en kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of (072) 540 43 35.


Pin It
Bekeken: 2297x
https://ee.itk.ac.id/data/