Het uitstel voor de besluitvorming van het bestemmingsplan in verband met de vernieuwbouw van het Noordwest Ziekenhuis, waar de klankbordgroep om vroeg, is volgens een woordvoerdster van het ziekenhuis geen optie, zo is te lezen in de krant.

De klankbordgroep vond dat het uitstel nodig is omdat "het Noordwest Ziekenhuis keer op keer in gebreke blijft om met concrete plannen en heldere onderbouwing te komen van de eigen voorkeursvariant". De woordvoerdster stelt dat er wel een gedegen onderbouwing ligt van verschillende ziekehuisexperts, zo meldt het NHD.

Het ziekenhuis wilde al een jaar later beginnen met bouwen dus de klankbordgroep ging ervan uit dat uitstel niet voor problemen zou zorgen. Het ziekenhuis is het daar niet mee eens, de ingebruikname staat gepland voor 2011. Het complex van de operatiekamers is dan ook echt aan vervanging toe, zo melden zij.

 
Pin It
Bekeken: 2299x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/