De allereerste Nationale Snertdag vindt ook plaats in Alkmaar op 10
december. Snert is een oer-Hollandse traditie in de winter en die ambities heeft de organisator van de Nationale Snertdag ook om hier een jaarlijks evenement van te maken.

Op 50 locaties in Nederland, waaronder Alkmaar, vindt deze speciale dag plaatst en komen naar verwachting rond de 1.000 mensen samen. In Nederland geven veel 50-plus gebruikers van sociaal netwerk Klup aan dat de zondag maar een vervelende ‘snertdag’ is. De kids zijn druk en het normale leven ligt even een dagje stil. Daarnaast wordt er niet uitgekeken naar de donkere decembermaand en specifiek de feestdagen. Deze snertdag wordt dus een stuk gezelliger.

Op zondag 10 december om 16.00 vindt de Nationale Snertdag in Alkmaar plaats bij restaurant Moeke aan de Kanaalkade en iedereen is welkom. Voor slechts €5,- wordt een kop huisgemaakte snert aangeboden. Aanmelden doe je via de Klup-app of via de website van de Nationale Snertdag. www.nationalesnertdag.nl.
Pin It
Bekeken: 2915x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/