De brand aan de Madam Curiestraat op bedrijventerrein Oudorp, in de nacht van 11 op 12 augustus, trof vele bedrijven. Vooral kleine, onverzekerde ondernemers waren flink de klos. Om alle gedupeerden een hart onder de riem te steken, wordt op zaterdag 2 december het Madam Curie Benefiet georganiseerd in Partycentrum Meereboer te Oudorp.

Het benefiet wordt een gezellige avond met drankjes, hapjes en natuurlijk live muziek. Dankzij sponsoren gaat zoveel mogelijk van de opbrengst naar de gedupeerden. Het verzamelde bedrag wordt evenredig verdeeld.

Het Madam Curie Benefiet duurt van 19:00 tot 23:00 uur. Er worden zo'n 150 aanwezigen verwacht. Kaarten à 50 euro per persoon (alles inclusief) zijn te koop bij Café De Pimpelaar op de Gedempte Nieuwesloot en Spar City naast de Karperton.

Gedupeerden die eventueel per ongeluk niet benaderd zijn, kunnen zich melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Sponsoren mogen zich natuurlijk ook nog opgeven.
Pin It
Bekeken: 1867x