Donderdagochtend is op de Ring Alkmaar en de A9 tot Afslag Beverwijk een verkeerscontrole uitgevoerd, waarbij vooral gelet werd op het gebruik van de mobiele telefoon. In totaal 24 bestuurders werden langs de weg bekeurd.

Twee opvallend gevaarlijke situaties deden zich. In het eerste geval omdat een bestuurder van een grote kraanwagen bezig was met zijn appjes. In het tweede geval was een automobiliste zo druk aan het appen, dat ze totaal geen zicht meer had op het verkeer om haar heen.

De controle werd gevoerd vanuit een gewoon busje. Een aantal opvallende politieauto’s zorgde bij overtreding voor de afhandeling.

Deze controle staat niet op zichzelf. De komende tijd zullen geregeld dit soort controles gehouden worden op verschillende plaatsen.
Pin It
Bekeken: 2995x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/