Zaterdag 25 november wordt in De Blij Mare een multiculturele fancy fair gehouden voor de scholen op Sint Maarten. De netto-opbrengst is bestemd voor verscheping van schoolmaterialen naar de scholen op het eiland.

De Stichting Miss IQ heeft ruim voldoende schoolspullen op voorraad om naar de getroffen scholen te zenden, maar de verscheping per zeecontainer is erg prijzig.  Miss IQ hoopt in januari twee of misschien zelfs drie containers te versturen.

De stichting onderhoudt uitgebreid contact met de scholen op Sint Maarten, die met smart wachten op de materialen. Er wordt wel weer les gegeven, maar het is allemaal erg behelpen.

Op de fancy fair bieden standhouders een variatie aan mooie artikelen aan, waaronder leuke cadeaus voor Sint en kerst. Er een Rad van Avontuur en er zijn naast dranken ook multiculturele hapjes verkrijgbaar. De entree bedraagt 2 euro per persoon. De Blije Mare ligt aan de Kajakstraat 60 in Alkmaar.
Pin It
Bekeken: 2568x
https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/