Donderdag 30 november organiseert Kunstuitleen Alkmaar voor de tweede keer ‘Kijken naar Kunst’ middels Visual Thinking Strategies (VTS). Deze keer neemt Ellie van den Bomen je mee door de expositie 'Heb jij al een ziel?' van Anna Anuka.

Ellie van den Bomen gaat het gesprek aan over kunst en de beleving daarvan via de VTS-methode. In een open gesprek leer je methodisch verschillen en overeenkomsten waar te nemen. Met gerichte aandacht voor de kunst én elkaar kijk en luister je zonder (voor)oordeel.

Omdat de methode nieuwsgierigheid prikkelt en je je eigen zienswijze met anderen deelt, levert dit nieuw inzicht en plezier op. Iedereen kijkt anders en dat is van waarde, vooral voor jezelf.

Kijken naar Kunst volgens VTS begint om 20:00 uur en toegang is gratis. Reserveren is wel gewenst en kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer info op kunstuitleenalkmaar.nl.

Afbeelding: 'Heb jij al een ziel' van Anna Anuka
Pin It
Bekeken: 2647x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/