De Alkmaarse Rugby Club speelde zondag in Driebergen tegen de Pink Panthers, maar vooral tegen zichzelf, en verloor kansloos met 22-5. Er zat weinig lijn in het spel en van eenheid was geen sprake. Alleen de scrum en de line-out scoorden een dikke voldoende.

De strijd ging lange tijd gelijk op, zonder dat één van de teams een doorbraak kon forceren. Totdat in de eindfase van de eerste helft de Panthers de bal snel uit een ruck plukten en over de achterlijn brachten. Met de conversie werd de ruststand 7-0.

Nadat de Pink Panthers opnieuw toesloegen en op 19-0 kwamen, kon Alkmaar eindelijk iets terugdoen. Shane den Heijer wist uit de verdediging uit te breken en met een lange sprint de goallijn te halen voor een try een score van 19-5. De eindstand van 22-5 kwam na een benutte strafschop van Jeffrey Nuijten.

Heren 1 van de Alkmaarse R.U.F.C. hebben het moeilijk en staan nu zevende in de 2e Klasse Noord, met vier winst en vijf verlies. De strijd zal vooral nog gaan om de plekken zes tot en met negen.
Pin It
Bekeken: 2778x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/