Het hoge noorden van Scandinavië, 30 graden onder nul en gierende wind om je tentje. Terwijl de sleehonden buiten half onder de sneeuw liggen, word je steeds wakker van de kou, ondanks je superdikke slaapzak. De meesten gruwelen al bij het idee, maar niet Ignas Hattink uit Heerhugowaard. De in Alkmaar gevestigde dierenarts wil heel graag meedoen aan de Fjällräven Polar 2018. Maar daar heeft hij nog veel stemmen voor nodig.

De poolexpeditie is een hondensleewedstrijd van 300 kilometer door het Scandinavische poolgebied. Niet eentje voor experts maar voor de gewone, fanatieke buitensporter. Voor buitensportmerk Fjällräven is het een mooie manier om materialen te perfectioneren.

Ignas werkt bij Stad & Land Dierenklinieken en is een hardwerkende dierenarts met liefde voor dieren en zijn vak. Niet alleen wil hij een fantastisch en bijzonder avontuur beleven, met met zijn ervaringen en foto's wil hij daarna op scholen kinderen prikkelen om op avontuur te gaan in de natuur. Al is het maar in de Schoorlse duinen.

Per gebied kan iemand deelnemen aan de Polar. Ignas concurreert met een twee anderen in de zone Benelux + Verenigd Koninkrijk. De winnaars worden door survival experts voorbereid op de hondensleewedstrijd. Via polar.fjallraven.com kan op de dierenliefhebber gestemd worden. Hard nodig want hij staat achter.

Stad & Land Dierenklinieken roept iedereen op om massaal op Ignas te stemmen. Dat kan tot 16 december, duurt slechts 15 seconden en je kunt er een Fjällräven product naar keuze mee winnen.
Pin It
Bekeken: 3308x
https://ee.itk.ac.id/data/