Donderdagavond heeft onduidelijke communicatie en getreuzel gezorgd voor forse wateroverlast in de Waalstraat. Rond kwart over zeven bleek er bij een zevental huishoudens in een portiekflat aan de Waalstraat geen water meer uit de kranen te komen.

Meerdere bewoners hebben daarop woningstichting Kennemerwaard gebeld omdat er niet direct zaken wordt gedaan met PWN; de waterrekening is in de huur verwerkt. De dienstdoende medewerker van de woningstichting leek volgens de melders niet goed raad te weten met de situatie.

Het ontbreken van water bleek echter te wijten aan een gebroken leiding in de kast waar de centrale watermeter is geplaatst. Toen het gat waar die leiding in zat eenmaal gevuld was begonnen het portiek en later ook de woning op de begane grond te overstromen. daarop werd de brandweer gebeld.

Toen die arriveerde stond er inmiddels centimeters water op de vloer. De brandweer heeft de kast opengebroken en constateerde direct dat de meter was gebroken. Ook via de meldkamer werd Kennemerland nogmaals gevraagd zo snel mogelijk te komen omdat alles blank stond.

De brandweer kon niet meer doen dan de hoofdkraan dichtdraaien. Rond 22:30 had nog geen enkele storingsdienst zich bij de portiekflat gemeld...
Pin It
Bekeken: 3043x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/